.Dedıgım gıbı once karakterını tanımalısın.antısını defansını bilmelisin.ben 47 k stadım varkende kesdım sımdı 49 k stadım var yıne kesıyorum.tekrar soyluyorum Savasda hersey mubahdır.ben ozanın skıllerı ıle oynuyorum. 
herkesmi ozan oldu oyunda biz bırakalım ozaman 5 li akort neye yarıyo die sorsan süreli zarar veriyo dersın kelebeğim
) herkes akustik duvara takmış vay arkadas kimse demıyoki ozan çöp karakter ne ucanı vuruyo ne oynayanı ne solosu takmışsınız akustiği kusura bakmayında sizinkisi çamur atmak ögrenemediniz bi tbrk etmeyi. neyseki kalioras denen arkadaşında ben gibi tbrk edilme gibi sıkıntısı yok kesip geçiyo belliki.Tekrar tbrkler arkadasım basarılarının dvmını ss lerın dvmını beklıyorum
kac senelık ozansın yada ozandan ne anlarsın bılmem ama uzerımde komposızyon kullandıgımı gosteren buff mı var yoksa sadece senmı goruyosunmusallat bende biliyorum besli akorun solonun zararını yükselttiğini biliyorumda o senin soloyu yükseltsin diye kullandıgın besli akorun seni enerji sıkıntısına soktugunda ne yapacaksın ? S ende bu oyunda kalbu üstü ozanlardan birisin söylesene kaç talentinde kompozisyon ya da besli akor actın ?? bide kalioras haklısın ozan skılleriyle oynuyosun ama ozanda akustik duvardan baska skıllerde var bi kontrol etmeni isterim skıll agacını
lutfen ozanlar yorum yazsın. talent ıste vereyım ama benım playerlıkımı sorgulama vıdeo ortada.bılmedıgın konuda yorum yapmak cok kolay. kım oldugunu yazarmısın bu arada .benım herseyım ortada.sende saklanma bence.ama sunuda yazayım komposızyon bı harıka dostum 
musallat bende biliyorum besli akorun solonun zararını yükselttiğini biliyorumda o senin soloyu yükseltsin diye kullandıgın besli akorun seni enerji sıkıntısına soktugunda ne yapacaksın ? S ende bu oyunda kalbu üstü ozanlardan birisin söylesene kaç talentinde kompozisyon ya da besli akor actın ?? bide kalioras haklısın ozan skılleriyle oynuyosun ama ozanda akustik duvardan baska skıllerde var bi kontrol etmeni isterim skıll agacını